Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Французи презентували новий каблучок під назвою Peugeot Rifter

Замість всім відомої моделі на ім҆ я Tepee у 2018 році на європейському ринку з҆ явиться невеличкий фургон від компанії Peugeot під назвою Rifter. По факту Peugeot Rifter є родичем таким моделям як Citroen Berlingo та Opel Combo Life. Подібно до презентованих раніше родичів, Peugeot Rifter бзується на сучасній платформі EMP2 концерну PSA. Перші враження від новачка досить позитивні, адже він є комфортним та практичним, водночас розтавляє спортивні акценти у версії GT-Line.

Зовні Peugeot Rifter виглядає класичним каблучком, саме тому він має власну аудиторію, яка складається з невеличких фірм або приватних перевізників. Як і попередник, новий фургон доступний у двох розмірах з колісною базою 4,4 або 4,7 метра. В базі вен має у своєму розпорядженні п҆ ять місць, а в подовженому варіанті може стати семимістним. Розмір багажного відсіку коливається з 775 до 1050 літрів.

Під капотом Rifter можна зустріти як бензинові так і дизельні мотори потужністю від 75 до 130 к.с. Базовим силовим агрегатом виявився 1,2-літровий бензиновий двигун на 75 к.с. Також, є можливість вибрати 1,5-літровий дизельний двигун аналогічної потужності. Крім цих моторів, виробник пропонує 1,4-літровий турбобензин або форсований до 130 к.с. 1,5-літровий турбодизель. Обидва потужні силові агрегати працюють в парі з механічною коробкою перемикання швидкостей. Водночас, для дизеля доступний 6-ти диапазоний автомат. Середня витрата пального для обох типів двигунів не перевищить 6 літрів на кожні 100 км пробігу.

Інтер҆ єр Peugeot Rifter  має оригінальне оформлення та якісні матеріали оздоблення. Масивне торпедо складається з декількох зон, які неохідні для комфортного керування функціями комерційного транспорту. Спортивне кермо вдало потрапляє до рук водія, забезпечуючи приємні емоції навіть для вибагливих водіїв.

В дилерську мережу по всій Європі нові Peugeot Rifter почнуть надходити вже влітку 2018 року. За попередньою інформацією, базова вартість французького вену складатиме не меньш ніж 15 тисяч євро…

 

02.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Французи презентували новий каблучок під назвою Peugeot Rifter

Політика конфіденційності